20 Şubat 2013 Çarşamba

Bu Filmin favorisi Kıvanç Tatlıtuğ



Bu yılın en merak edilen filmlerinin başında gelen Yılmaz Erdoğan imzalı “Kelebeğin Rüyası”nın basın gösterimi dün sabah Kanyon’da yapıldı.

Erdoğan’ın Zonguldaklı iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun II. Dünya Savaşı’nın çetin koşullarında geçen hazin hikâyesini beyazcama taşıdığı filmde başlıca rolleri Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Mert Fırat ve Farah Zeynep Abdullah paylaşıyor. Filmde verem hastası bir şairi canlandırdığı için 20 kilo veren Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu Basın gösteriminde eleştirmenlerden tam not aldı.

Filmin öne çıkan sahneleri arasında Farah Zeynep Abdullah’ın yarı çıplak banyo sahnesi göze çarptı. Mert Fırat, sahnede eşini oynayan Abdullah’ı yıkadıktan sonra öptü. Filmde lise öğrencisini canlandıran ve Kıvanç Tatlıtuğ’un da aralarında olduğu maden işçilerinin arasına erkek kılığıyla giren Belçim Bilgin’in suratını kömürle boyadığı sahneler de ilgi çekti.

Filmde bir deri bir kemik hali yarı çıplak sahnelerinde daha da dikkat çeken Tatlıtuğ, bir sahnede ise dört kişi tarafından evire çevire dövüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder