18 Temmuz 2014 Cuma

Türüt 18 yıllık eşini boşadı!

Boşanmak İsmail Türüt'e Pahalıya Patladı!

18 yıllık eşi Ayşe Türüt'ten boşanan İsmail Türüt yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kaldı. İsmail Türüt mahkeme tarafından haksız bulundu ve 500 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi. Ayşe Türüt, İsmail Türüt'ün kendisini aldattığını söyledi. Boşanmak İsmail Türüt'e pahalıya patladı!

İSMAİL TÜRÜT'E TAZMİNAT ŞOKU!

Yılların sanatçısı İsmail Türüt 18 yıllık eşi Ayşe Türüt ile boşandı. Ayşe Türüt, eşinin evini ve çocuklarını ihmal ettiğini söyledi. İsmail Türüt ile kaçarak ve severek evlendiklerini söyleyen Ayşe Türüt, kendisi adına yazdığı türkülerin de bulunduğunu söyledi. Ayşe Türüt, dava açıldıktan sonra İsmail Türüt'ün çocuklarını eğitim açısından mağdur ettiğini söyledi. Eğitim ödemeleri yapılmadığı için büyük kızlarının okulu bırakmak istediğini söyleyen Ayşe Türk, yurtdışında okuyan çocukları Miraç'ın da, ödeme yapılmadığı için lise diploması alamadığını söyledi. Ayşe Türüt ayrıca İsmail Türüt'ün kendisini 1997 yılından beri N.T. isimli bir kadınla aldattığını söyledi. Ayşe Türüt 750 bin lira maddi ve 1 milyon lira da manevi tazminat talebinde bulundu.

Türkücü İsmail Türüt yaptığı savunmada, N.T. isimli arkadaşı ile Ayşe Türüt'ün tanıştığını belirtti. Ayşe Türüt ile ayrılmasına neden olan şeyin N. hanım olmadığını söyleyen İsmail Türüt, eşinin annesine ve babasına saygısızlık yaptığını söyledi. Aile değerlerinin çok önemli olduğunu söyleyen İsmail Türüt, annesine karşı Ayşe Türüt'ün saygısızca davrandığını belirtti. İstenen nafakayı çok zor şartlarda ödediğini söyleyen İsmail Türüt nafaka takdir edildikten sonra Miraç'ın yurt dışındaki eğitim giderlerini nafakaya dahil olduğunu düşünerek ödemediğini söyledi.

 İsmail Türüt, Ayşe Türüt'ün kendisini çocuklarıyla ilgilenmeyen bir baba gibi göstererek şöhretine zarar verdiğini, televizyonlarda hakkında konuştuğunu belirtti. Mahkeme açıkladığı kararında İsmail Türüt'ü haksız buldu. İsmail Türüt 250 bin maddi 250 bin manevi tazminat ödeyecek. Ayrıca Ayşe Türüt'e her ay 4 bin lira nafaka ödeyecek. Kanada da eğitim gören 17 yaşındaki Mirat Türüt'ün diplomasını alabilmesi için de 23.500 dolar ödeyecek. Mahkeme çocukların velayetini de Ayşe Türüt'e verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder