27 Haziran 2023 Salı

Şimdi free bitcoin kazanmaya başla

Nereden başlamalıyım.

 İlk önce kazandığınız koinleri biriktireceğiniz microwallet sitesine kayıt olmanız gerekiyor.Bu konuda en yaygın ve güvenilir site Faucetpay Microwallet sitesine ücretsiz bir şekilde kayıt oluyoruz.

Bu siteye kazandığımız koinleri gönderebilmek için koin adreslerine ihtiyacımız olacak.Koin adresi almak için bir borsaya kayıt olmak gerekiyor. Ben BtcTurk  sitesini kullanıyorum.

Bu sitelere doğru bilgilerinizle üye olmanız önemli.

Şimdi sırasıyla

1- Faucetpay'a kayıt oluyoruz. Kayıt Linki

2- BtcTurk 'e kayıt oluyoruz.Altcoinlere ait cüzdan adreslerine ihtiyacımız olduğu için Btcturk pro'ya ücretsiz olarak Kayıt Oluyoruz.

3-Btcturk pro'ya şifrenizle giriş yapın açılan sayfada Yatır/Çek bölümünü bulup tıklayın.Burada bir çok coin sıralandığını göreceksiniz.

Bize ilk aşama da Bitcoin,Binance Coin,Litecoin,Dash,Doge,Ethereum,Riple adresleri yeterli olacaktır.

örneğin Bitcoin üzerine tıklayıp açılan sayfada tekrar bitcoin'i tıklıyoruz.Çıkan adresi eksiksiz olarak kopyalıyoruz.Kopyaladığımız adresi Faucetpay sitesine giriş yapıp User Dashboard  >> Linked adress bulup buraya tıklıyoruz.Açılan sayfada

Name yazan yere istediğiniz ismi yazın(Örneğin Btcturk bitcoin)

Adress yazan yere btcturk'ten kopyaladığımız Bitcoin adresimizi yapıştırıyoruz.

Coin yazan yerde Bitcoin'i seçmeyi unutmuyoruz.En sağdaki Link butonuna tıklayıp ilk linked adresimizi oluşturmuş bulunuyoruz.

Aynı şekilde btcturk'ten Litecoin vb adresleride kopyalayıp sırasıyla Faucetpay'a Linked adres olarak ekliyoruz.

4- Sıra geldi ilk coinlerimizi ücretsiz olarak toplamaya

İlk sitemiz Keran faucet sitesi olacak.Bu site 10 dakikada bir coin veriyor.Devamlı girmeniz şart değil zaman geçtikce tekrar bu siteye geldiğinizde kazanacağınız coin miktarının arttığını göreceksini.Bu özelliği benim çok hoşuma gidiyor.


Keran coin kazanmaya gidiyoruz

Açılan sayfada üstte 4 farklı coin listelendiğini göreceksiniz.İstediğinizi seçebilirsiniz.Ben Solana(Sol) seçtim.

Get Started >>> Faucetpay'a kayıt olduğumuz email'i yazıyoruz  hcaptcayı çözüyoruz. Get started >>> Üst Banttan  Solana tıklıyoruz >>>Claim Solana>>>  Solve Captca! tıklıyoruz.Reklam sayfası açılabilir.Reklamı kapatın.Ben bir insanım yazan butona tıklayıp captca'yı çözüyoruz.

Claim Solana tıklayıp solana coin'i ücretsiz olarak Faucetpay cüzdanımıza göndermiş olduk.User Dasboard kısmından kazandığınız miktarı görebilirsiniz.

Aynı mantıkla çalışan diğer Faucet sitesi ise Bagi

Viefaucet ise bir miktar biriktirdikten sonra Faucetpay adresinize çekim yapabileceğiniz güzel bir faucet sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder