21 Mart 2013 Perşembe

Evde gögüs büyütme yöntemleri



Öncelikle masaj göğüsteki oksijen akışını ve kan dolaşımını hızlandırdığı için çok faydalı. Hadi diyelim ki büyütmeye yaramadı ama olsun göğüs sağlığı için yapmakta yarar var. Adım adım yazarsak; 

1.İlk olarak masaj sırasında oluşacak sürtünmeden kaçınmak için bitkisel yağlardan, özel hazırlanmış göğüs büyütücü kremlerden faydalanmak mümkün. Bunun için forumda açılan konudan fikir edinebilirsiniz.

2. Öncelikle her bir göğsün etrafında dairesel hareketler çizerek başlayabilrsiniz masaja. Yaklaşık 100-150 daire yeterli olur. Bu sol göğüs için saat yönünde, sağ göğüs için saatin tersi yönde olmalı.

3. Sol göğüs önce sağ elle dışarıdan içeriye, ardından sol elle aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirilir. Bu hareket 10-15 defa tekrarlanır. Aynısı sağ göğüs için tekrarlanır.

4. 1 numaralı resimde olduğu gibi göğüs ucundan başlayarak parmakları kullanarak göğsün dışında doğru yumuşak yavaş hareketler yapın. Burada göğse uygulanan basınç çok olmamalı.

Masaj günde iki defa yaklaşık 10-15 dk boyunca yapılmalı. Cilt dana nemli ve yumuşak olduğundan genelde duştan sonra yapılan masaj daha etkili oluyor. Ayrıca bol su tüketimi masajın daha etkili olmasında faydalı bir faktör.

1 yorum:

  1. Benim yorumlarımı okumanızı tavsiye edebilirim.Gögüs büyütme yöntemleri inanın çok etkili!!

    YanıtlaSil