28 Mart 2014 Cuma

Yeni nesil radyatör dekoratif estetik

Yeni nesil radyatör NOTARAD; alışılmış radyatörlere göre daha verimli, güvenli, sağlam, çevreye duyarlı ve ısınma tasarrufu gibi üstün özelliklerinin yanısıra daha estetik görümü, hafif olması, modüler özelliği ve montaj kolaylığı ile yaşam alanlarının konforunu arttırır 

Yeni nesil radyatör NOTARAD; dekoratif ve estetik tasarımı, farklı renk seçenekleri ve zarif çizgileriyle yaşam alanlarınıza sıcak ve sanatsal dokunuşlar yapmanızı sağlar.

Yeni nesil radyatör NOTARAD;daha düşük ısı değerlerinde çalışabildiği için diğer radyatörlerin aksine duvarları kirletmez ve toz tutmasını engeller ve ayrıca modüler özelliği sayesinde gerektiğinde dilimlerin temizlenmesi ve değiştirilmesi çok kolaydır.

Yeni nesil radyatör NOTARAD; diğer radyatörlerin aksine istenilen ölçü ve dilim sayısında kullanılabilir ve hatta mekânın büyüklüğüne göre tek dilim ile dahi bu mekân ısıtılabilir. Ayrıca; Nipelli birleşim teknolojisi sayesinde montaj öncesi, esnası ve sonrasında da istenilen ebatlara göre ekleme veya azalmaya olanak sağlar.

Her hangi bir hasar veya çatlama veya patlama veya delinme durumunda diğer radyatörlerin bütün panelinin değiştirilmesi ve yeni bir panel alınması zorunlu iken Yeni nesil radyatör NOTARAD'da sadece hasarlanan dilim veya parça değiştirilebilir.

Yeni nesil radyatör NOTARAD'ın benzersiz tasarımı ve diğer radyatörlere göre dilim başına m2 ısı yüzeyi fazla olması nedeneiyle daha az dilim kullanılarak yerden tasarruf sağlar.Ayrıca; dikine modellerinin kullanılmasıyla daha az alanda aynı ısı kalitesini sağlar.

Yeni nesil radyatör NOTARAD'ın diğer radyatörlere kıyasla 3 kat hafif olması, hem daha kolay taşınmasını hem de daha kolay monte edilmesini sağlayarak  montaj süresini azaltır. Ayrıca;bağlantı ve taşıyıcı parçalarının montajı kolay olup montaj esnasında duvarlara hasar vermez.

Keskin kenarlı radyatörler, çarpma halinde yaralama tehlikesi taşır. Yeni nesil radyatör NOTARAD'ın oval hatları, bu tehlikeyi ortadan kaldırır. Ayrıca; korozyona uğramaması, diğer radyatörlerde korozyon etkisiyle ortaya çıkan bakterilerin olmamasını sağlar.

Detaylı bilgi için; www.notarad.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder