28 Mart 2014 Cuma

Kılıçdaroğlu Ankara da yüzbinler önünde.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlere iki gün kala Ankara’da vatandaşlarla buluşacak. CHP liderinin mitingi için ilçelerden binlerce vatandaş, Tandoğan Meydanı’na akın ederken, Ankara’da yağmur yağmasına rağmen onbinlerce vatandaş meydanda buluştu.

 ”Fezleke yetmez, tez leke çıkarıcı lazım”, “Başçalan”, “Çok mutluyum harama oy vermeyeceğim, ahirete huzurlu gideceğim” “Gemicik out, milyoncuklar in” , “lafa değil icraata bakarım” pankartları ile Kılıçdaroğlu’nu bekleyen Ankaralılar, Kılıçdaroğlu ve Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur yavaş lehine sloganlar attılar.

Mitinge 70′i aşkın gazi de katılırken, Bando takımı İzmir Marşı ve Onuncu Marşları’nı çaldı.

KILIÇDAROĞLU ANKARA’DA
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bartın’dan Ankara Etimesgut Askeri Havalimanı’na az önce iniş yaptı. Kılıçdaroğlu’nun miting alanına kısa bir şehir turundan sonra ulaşacağı belirtilirken, miting alanında olağanüstü önlemler alındı.

CHP’YE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI
CHP mitinginin yapılacağı alana çıkan tüm yollar dün gece itibariyle kapatılırken, CHP mitingi için “elektrik kesintisi” ihbarı yapıldı. Kabloların kesilmesi ya da olası bir elektrik kesintisine hazırlık olarak, CHP’liler yedek jenaratorleri devreye soktu. Alanda özel güvenlik alanı oluşturulurken, basın mensuplar için de bir koridor hazırlandı. Ayrıca sahne arkasına kimsenin alınmayacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder