27 Mart 2014 Perşembe

Yeni Ses Kaydında Ülkenin Gizli Sırları İfşa Edildi

İstihbarat delik deşik dinleyen dinleyene!
Son ses kaydında devletin Suriye planlarının konuşulduğu gizli görüşmenin bile dinlendiği ortaya çıktı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala internette yayınlanan son ses kayıtlarına bir yenisi eklendi. Video paylaşım sitesi Youtube'ta 'secim gudumu' isimli bir hesapla yayınlanan son ses kaydında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e ait olduğu iddia edilen konuşmalarda Suriye ve Süleyman Şah Türbesi ile ilgili devlet sırrı ifşa edildi. Son ses kaydıyla devletin Suriye planlarının konuşulduğu gizli görüşmenin bile dinlendiği ortaya çıktı.

ÇOK GİZLİ TOPLANTI KAYDA ALINDI

Ses kaydında Türkiye'nin 4 önemli isminin ülke güvenliği için kritik bir planlama ve strateji üretimi yaptığı çok gizli toplantı, baştan sona dinlenip kayda alındı. Ses kaydında bir ortam dinlemesi yapıldığı görülüyor. Toplantının tarihi 13 Mart. Bu kaydın bugüne kadar yayınlanan en yakın tarihli kayıt olması da dikkat çekiyor.

SES KAYDINDAKİ İDDİA!

Ses kaydında Hakan Fidan olduğu iddia edilen kişinin “Gerekirse Suriye’ye 4 adam gönderirim. Türkiye’ye 8 füze attırıp savaş gerekçesi üretirim.” dediği iddia ediliyor.

DIŞİŞLERİ TEYAKKUZA GEÇTİ

Öte yandan ses kaydının ortaya çıkmasıyla birlikte Dışişleri Bakanlığı teyakkuza geçti. Bakanlık binasında deyim yerinde ise didik didik arama başlatıldı.

ERDOĞAN "EN MAHREM BİLGİLERİ ELE GEÇİRDİLER" DEMİŞTİ

Erdoğan bir kaç gün önce yaptığı konuşmada Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır, ihanet içerisinde. Temiz, saf, ihlaslı kardeşlerimin artık bu yapıyı sorgulamalarını istiyorum." demişti. haberler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder